Ennakkomarkkinoinnissa – As Oy Tampereen Tikkutehtaan Loimu

Alue

Uusi asuinalue keskustan tuntumassa

Uusi Santalahti tuo elämääsi nykyaikaisen kaupunkiasumisen parhaat puolet. Asut kätevästi keskustan palvelujen tuntumassa liikkuen liukkaasti niin työn, asioinnin kuin vapaa-ajankin menoihin. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja santalahtelaiset ovat aitiopaikalla myös suunnitellun ratikkalinjan suhteen.

Kotisi ympäriltä löydät lisäksi runsaasti erilaisia virkistysmahdollisuuksia. Näsijärven avarat maisemat ja kehittyvät ranta-alueet ovat ilonasi ja käytössäsi ympäri vuoden. Santalahdesta on myös hyvät yhteydet Pyynikin luonnonsuojelualueen lenkkipoluille tai Pispalan historialliseen miljööseen.

Asu sellaisena kuin olet

Santalahden sijainti ja luonne palvelevat joustavasti niin kotikeskeistä kuin liikkuvampaakin elämäntapaa. Voit nauttia mielesi mukaan oman kodin yksityisyydestä sekä toisaalta suojaisasta lämminhenkisestä pihapiiristä ja naapurisuhteista. Toki kerrostalosta on myös huoletonta lähteä matkoille, kesämökille, veneilemään ja muiden harrastusten pariin jne.

Uuden Tampereen arvoalue

Moderniin Santalahteen tuovat ajallista syvyyttä alueelle jäävät, teollisuushistoriaa edustavat rakennukset. Muuten kaikki on uutta, ja asukkaana tai sijoittajana oletkin mukana koko Tampereen uudistumisessa ja kehittymisessä. Kaikkine etuineen Santalahdesta tulee haluttu asuinkohde, jonka merkitys arvoalueena tulee säilymään ja kasvamaan.

 

Tuleva rantapuisto

Santalahden puisto saa tulevien vuosien aikana uuden elämän. Puistoon on suunnitteilla mm. uimarantaa, skeittausaluetta, maastopyörärataa, lintutornia, matonpesupaikkaa sekä koirien uimapaikkaa ja puistoa.

Palvelut

  1. Tipotien terveysasema
  2. Pispalan koulu
  3. Pispalan päiväkoti
  4. Sale pispala
  5. Haulitorni
  6. Tuleva rantapuisto
  7. Santalahden satama