PISPARANNAN

ARIELLE

Arielle on Santalahden Pisparannan alueelle rakentuva 101 asunnon taloyhtiö. Sen valoisissa ja hyvin suunnitelluissa asunnoissa voi nauttia elämästä vehreässä ympäristössä lähellä keskustaa.
KATSO LISÄÄ
Asuntolistaus
KORTTELI

PISPA­RANNAN
ARIELLE

Ariellen monipuoliseen asuntojakaumaan kuuluu niin pieniä loft-asuntoja kuin suuria kattohuoneistoja omalla kattoterassilla. Huoneistojen koot vaihtelevat 20 neliön yksiöistä 159,5 neliömetrin avaraan kattohuoneistoon. Asuntovalikoimassa on myös erikokoisia kaksioita ja kolmioita. Osassa asunnoista näkymät avautuvat Näsijärvelle. Ariellessa arki on modernisti mukavaa, autohalliinkin pääsee suoraan rappukäytävästä.

Tutustu
esitteeseen

Oletko kiinnostunut kohteesta? Lataa tästä esitteet
Markkinointiesite
Materiaaliesite

INFO

As Oy Tampereen
Pisparannan Arielle

Rantatie 37, 33250 Tampere

Kohteen saatavuus | Myynnissä
Kohteen vaihe | Rakenteilla
Arvioitu valmistumisaika | 11/2019
Asuinhuoneistoja | 101
Energialuokka | C
Kerrokset | 7
Autopaikat | 31 + 7
Hoitovastike | 4.80 €/m2
Rahoitusvastike | 0.378 €/osake
Tontti | Vuokra

MYYNNISSÄ

PISPARANNAN
ARIELLE

Asunto
Krs.
Pinta-ala
Huoneluku
MH.
LO.
VH.
Myynnin tila
A5
2
25,0 m2
1h+kt
45 658 €
109 242 €
154 900 €
Vapaa

Uudistuvalle ja urbaanille Santalahden asuinalueelle loppuvuodesta 2019 valmistuneessa As Oy Tampereen Pisparannan Ariellessa on vielä muutama koti vapaana. Korttelin arkkitehtuuri on ainutlaatuinen sekä viimeistelty ja vanhat tehdasrakennukset tulevat luomaan omaa jäljittelemätöntä tunnelmaansa koko järvenläheiseen asuinympäristöön. Tämä 2. kerroksen pikku yksiö sopii niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Lasitettu parveke katsoo rauhalliselle sisäpihalle päin. Modernista avokeittiöstä on käynti parvekkeelle. Asuntoon kuuluu myös irtaimistovarasto. Kylpy/wc-tila on asunnon kokoon nähden tilava ja sinne mahtuu pesutorni. Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Santalahden rakentuessa täyteen komeuteensa lähivuosien aikana myös lähipalvelut lisääntyvät vauhdilla. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan ja Näsijärven läheisyys puistoineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Kohteidemme kuvat ovat yleiskuvia taloyhtiöstä, eivätkä kuvaa välttämättä yksittäistä asuntoa. Osa kuvista on kuvattu tai mallinnettu tietystä asunnosta ja niiden tarkoitus on havainnollistaa yleisesti asuntojen tyyliä.

C69
3
25,0 m2
1h+kt
46 477 €
111 023 €
157 500 €
Vapaa

Uudistuvalle ja urbaanille Santalahden asuinalueelle loppuvuodesta 2019 valmistuneessa As Oy Tampereen Pisparannan Ariellessa on vielä muutama koti vapaana. Korttelin arkkitehtuuri on ainutlaatuinen sekä viimeistelty ja vanhat tehdasrakennukset tulevat luomaan omaa jäljittelemätöntä tunnelmaansa koko järvenläheiseen asuinympäristöön. Tämä 3. kerroksen pikku yksiö sopii niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Modernista avokeittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asuntoon kuuluu myös irtaimistovarasto. Kylpy/wc-tila on asunnon kokoon nähden tilava ja sinne mahtuu pesutorni. Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Santalahden rakentuessa täyteen komeuteensa lähivuosien aikana myös lähipalvelut lisääntyvät vauhdilla. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan ja Näsijärven läheisyys puistoineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Kohteidemme kuvat ovat yleiskuvia taloyhtiöstä, eivätkä kuvaa välttämättä yksittäistä asuntoa. Osa kuvista on kuvattu tai mallinnettu tietystä asunnosta ja niiden tarkoitus on havainnollistaa yleisesti asuntojen tyyliä.

C101
7
25,0 m2
1h+kt
51 159 €
118 741 €
169 900 €
Vapaa

Uudistuvalle ja urbaanille Santalahden asuinalueelle loppuvuodesta 2019 valmistuneessa As Oy Tampereen Pisparannan Ariellessa on vielä muutama koti vapaana. Korttelin arkkitehtuuri on ainutlaatuinen sekä viimeistelty ja vanhat tehdasrakennukset tulevat luomaan omaa jäljittelemätöntä tunnelmaansa koko järvenläheiseen asuinympäristöön. Tämä 7. kerroksen pikku yksiö sopii niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Modernista avokeittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asuntoon kuuluu myös irtaimistovarasto. Kylpy/wc-tila on asunnon kokoon nähden tilava ja sinne mahtuu pesutorni. Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Santalahden rakentuessa täyteen komeuteensa lähivuosien aikana myös lähipalvelut lisääntyvät vauhdilla. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan ja Näsijärven läheisyys puistoineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Kohteidemme kuvat ovat yleiskuvia taloyhtiöstä, eivätkä kuvaa välttämättä yksittäistä asuntoa. Osa kuvista on kuvattu tai mallinnettu tietystä asunnosta ja niiden tarkoitus on havainnollistaa yleisesti asuntojen tyyliä.

C57
2
20,0 m2
1h+kt
43 157 €
99 743 €
142 900 €
Varattu

Uudistuvalle ja urbaanille Santalahden asuinalueelle loppuvuodesta 2019 valmistuneessa As Oy Tampereen Pisparannan Ariellessa on vielä muutama koti vapaana. Korttelin arkkitehtuuri on ainutlaatuinen sekä viimeistelty ja vanhat tehdasrakennukset tulevat luomaan omaa jäljittelemätöntä tunnelmaansa koko järvenläheiseen asuinympäristöön. Tämä 2. kerroksen pikku yksiö sopii niin sijoitukseen kuin omaankin käyttöön. Modernista avokeittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asuntoon kuuluu myös irtaimistovarasto. Kylpy/wc-tila on asunnon kokoon nähden tilava ja sinne mahtuu pesutorni. Taloyhtiöllä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Santalahden rakentuessa täyteen komeuteensa lähivuosien aikana myös lähipalvelut lisääntyvät vauhdilla. Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan ja Näsijärven läheisyys puistoineen tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja rentoutumismahdollisuuksia. Kohteidemme kuvat ovat yleiskuvia taloyhtiöstä, eivätkä kuvaa välttämättä yksittäistä asuntoa. Osa kuvista on kuvattu tai mallinnettu tietystä asunnosta ja niiden tarkoitus on havainnollistaa yleisesti asuntojen tyyliä.

KOHDETTA
VÄLITTÄVÄT

Tommi Luosmala
Kiinteistömaailma Ratina
p. 050 597 1531
tommi.luosmala@kiinteistomaailma.fi
OTA YHTEYTTÄ
Maiju Katajala
Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy
p. 050 389 6828
maiju.katajala@op.fi
OTA YHTEYTTÄ
Jussi Ouni
Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy
p. 050 389 6805
jussi.ouni@op.fi
OTA YHTEYTTÄ

TYYLIKÄS JA OIVALLINEN

PISPARANTA

Pisparanta on asuinalueena kuin moderni herrasmies. Se on tutkimusmatkaaja ja merenkävijä. Sekoitus tyylejä, aina pilke silmäkulmassa. Valmistuessaan Pisparanta on tyylikäs tervehtijä rantaväylää pitkin Tampereelle tuleville. Pisparanta sijaitsee Uuden Santalahden läntisimmässä reunassa, aivan Santalahden satamaa vastapäätä. Pisparannan ensimmäiset kohteet ovat hyvää vauhtia rakentumassa, Ariellen asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa jouluksi 2019.

OTA YHTEYTTÄ