TIKKUTEHTAAN

LOIMU

Nyt rakennetaan uutta Santalahtea.Tikkutehtaan Loimu erottuu asumisen massasta uniikilla arkkitehtuurillaan, laadukkailla julkisivumateriaaleillaan ja viihtyisillä piha-alueillaan.
KATSO LISÄÄ
Asuntolistaus
KORTTELI

TIKKU­TEHTAAN
LOIMU

Upeat loft-asunnot sekä selkeälinjaiset huonetilat ja helposti kalustettavat pohjat antavat vapauden yksilöllisiin sisustusratkaisuihin. Vanhan tulitikkutehtaan korttelin arkkitehtuurissa säilytetään muistumia alueen teollisuushistoriasta, Loimun valkoinen sisäpiha ja ulkopuolen tiiliverhous täydentävät toisiaan tässä ainutlaatuisessa kohteessa.

Tutustu
esitteeseen

Oletko kiinnostunut kohteesta? Lataa tästä esitteet
Markkinointiesite

INFO

As Oy Tampereen
Tikkutehtaan Loimu

Tiporaitti 9, 33250 Tampere

Kohteen saatavuus | Myynnissä
Kohteen vaihe | Rakenteilla
Arvioitu valmistumisaika | 2/2020
Asuinhuoneistoja | 89
Energialuokka | C
Kerrokset | 4
Autopaikat | 31
Hoitovastike | 4,60 €/m2
Rahoitusvastike | 0,34 € / osake
Tontti | Vuokra

MYYNNISSÄ

TIKKUTEHTAAN
LOIMU

Asunto
Krs.
Pinta-ala
Huoneluku
MH.
LO.
VH.
Myynnin tila
E144
3
38,5 m2
2H+KT
60 599 €
141 301 €
201 900 €
Varattu

As Oy Tikkutehtaan Loimu on uuden Santalahden alueen lähinnä keskustaa ja sen palveluita sijaitseva näyttävä talo. Tässä 3. kerroksessa sijaitsevassa kaksiossa on neliöt käytetty tehokkaasti. Keittosyvennykseen sekä kylpyhuoneeseen on käynti suoraan eteisestä. Kylpy/wc- tila on tilava ja sinne mahtuu hyvin myös pesutorni. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle ja makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Jokaiselle asunnolle kuuluu säilytykseen oma irtaimistovarasto. Tämä on mukava koti tai loistava vuokrakohde sinulle, joka arvostat palveluiden läheisyyttä, loistavia liikenneyhteyksiä ja modernia elämisen sykettä. Asunto on valmistunut 20.2.2020. Yhteydenotot ja esittelypyynnöt: Pauliina Lehtimäki, p. 044 714 5714, pauliina.lehtimaki@pohjolarakennus.fi

KOHDETTA
VÄLITTÄVÄT

Tommi Luosmala
Kiinteistömaailma Ratina
050 597 1531
tommi.luosmala@kiinteistomaailma.fi
OTA YHTEYTTÄ
Emma Nummella
Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
044 545 4588
emma.nummela@huom.fi
OTA YHTEYTTÄ

VERRATON JA INNOSTAVA

TIKKUTEHDAS

Tampereen tunnetuimman entisen teollisuusrakennuksen ympärille muodostuu moderni ja monimuotoinen kortteli, jonne on valmistuu asuntojen ohella palveluita ja liiketiloja. Tikkutehtaan kortteli on Santalahden kortteleista lähimpänä keskustaa ja sen asunnot ovat moderneja kaupunkikoteja urbaania asumista arvostaville. Tikkutehtaan korttelin ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan koteihinsa jouluksi 2019.

OTA YHTEYTTÄ